Meteen naar de inhoud

Over ons

Een idee, onze visie

Ons bedrijf is ontstaan vanuit een vriendschap met een gedeelde liefde voor reizen. Tijdens één van onze reizen naar de Malediven stonden we ten eerste versteld van de absolute schoonheid van het land, en ten tweede waren we verbaasd om te ontdekken dat de Malediven zó veel meer te bieden heeft dan enkel de resorts die overal geadverteerd worden. De cultuur, de mensen en de lokale eilanden waren een absoluut hoogtepunt van onze reis. Hieruit groeide het verlangen om deze ervaring  ook voor andere reizigers bereikbaar te maken. En niet enkel voor de Malediven, onze missie is om zoveel mogelijk authentieke eilandervaringen te realiseren over de hele wereld.

We streven ernaar om het comfort van een pakketreis te bieden in combinatie met een onvergetelijk avontuur waarbij je geen onderdeel bent van massatoerisme. Tegelijkertijd is het onze prioriteit om deze exotische reizen zo betaalbaar mogelijk te houden. Momenteel werken we samen met lokale partners in de Malediven en Sri Lanka. 

Naast de unieke ervaring die we onze reizigers willen meegeven, willen we er ook voor zorgen dat de lokale bevolking profiteert van onze tours. Daarom kiezen we er altijd voor om samen te werken met lokale gidsen en gebruik te maken van guesthouses zodat het geld direct bij de bevolking terecht komt. Zo stimuleren we de lokale economie, zonder de zakken van de grote investeerders te vullen.

Duurzaamheid staat hoog op onze lijst van prioriteiten. We willen met de opbrengsten van ons bedrijf dan ook bijdragen aan het behoud van een gezonde planeet. Zo kunnen de generaties na ons ook nog genieten van deze prachtige bestemmingen. 

"We streven ernaar om het comfort van een pakketreis te bieden in combinatie met een onvergetelijk avontuur waarbij je geen onderdeel bent van massatoerisme."

Ons Team

We staan voor je klaar!
Aurora

Regelmatig zat ik als reislustige dertiger door mijn instagram-feed te scrollen, waarbij de ene na de andere prachtige, maar onbetaalbare reis naar een tropische bestemming voorbij kwam. Ik besloot dat het tijd was om het heft in eigen handen te nemen en betaalbare reizen naar deze idyllische plekken te gaan organiseren. Aangezien ik opgegroeid ben in Zeeland voel ik me als een vis in het water op eilanden. Hier vindt je me dan ook het meest tijdens mijn vakanties. Het mooiste van reizen vind ik de hechte vriendschappen die je sluit met mensen uit allerlei culturen. Aan de oppervlakte lijkt iedereen heel verschillend, maar met humor, respect en het delen van levenservaringen heb je binnen no-time een nieuwe vriend erbij. De reis moet betaalbaar zijn, de herinneringen zijn onbetaalbaar!

Ton

Met een achtergrond in engineering ben ik praktisch ingesteld en altijd op zoek naar innovatie. Ook op persoonlijk vlak ga ik een nieuwe uitdaging niet uit de weg. Zo heb ik inmiddels een breed scala aan hobby's verzameld, van schapenhoeden tot boulderen en salsadansen. Laatstgenoemde hobby heeft mij binnen de organisatie dan ook de bijnaam "Tropical Tonny" opgeleverd; ik ben altijd in voor een feestje op vakantie! Ik ben opgegroeid op het platteland waardoor ik me het meest op mijn plek voel wanneer ik omringd ben door groen. Tijdens mijn eigen reizen ga ik om die reden graag buiten de gebaande paden op onderzoek uit. Bij Island Adventures breng ik mijn originele ideeën in de praktijk om voor jou de perfecte reis te organiseren waarmee je de dagelijkse sleur gegarandeerd achter je laat!